Bosanski Deutsch English
54409155 2028334853886567 7707802447464366080 n vinoteka

Komfor i mirno okruženje te povoljna lokacija koja omogućava poslovnim ljudima i turistima odličnu povezanost, odlučit će da Vaš izbor bude upravo hotel "Orion" u Ormanici.

Hotel "Orion" u Ormanici kod Srebrenika smješten je na obroncima planine Majevice, uz magistralni put Tuzla – Orašje. Hotel raspolaže sa 80 ležajeva u 25 soba i 5 apartmana. Sve sobe su opremljene zasebnim kupatilom, telefonom i TV prijemnikom.

Infrastrukturu u i oko hotela čine:

  • TV sala
  • Restoran, 180 mjesta
  • Salu za sastanke i seminare, 60 mjesta
  • Ljetnu baštu s tavernom, 200 mjesta
  • Svadbeni salon ( mogućnost organizovanja malih i velikih svečanih događaja)
  • Obezbijeđen i čuvan parking

Hotel "Orion" je smješten uz obalu pitome rijeke Tinje, koja je bogata ribom. Kroz krug hotela protiče potok "Ladinac", na kojem su smješteni ribnjak i stara vodenica, čiji se proizvodi koriste za spremanje posebnih specijaliteta u kuhinji. Potok protiče i kroz ljetnju baštu, te vam svakako preporučujemo kratak predah ili cjelovečernje uživanje uz žubor bistre vode u prirodnom ambijentu.

Posebna pogodnost koju hotel nudi ogleda se u tome da je smješten u krugu lovišta "Ormanica", koje obiluje raznom vrstom divljači, posebno divljim svinjama, srndaćima, zečevima, te fazanima, prepelicama i divljim golubovima. Lovište je posebno interesantno zbog činjenice da nema ostataka eksplozivnih sredstava, čime se stvaraju veće pretpostavke za njegovo korištenje.

sala1

Sala za vjenčanja

Bilo da se radi o vjenčanjima, banketima, koktelima, stojimo Vam na raspolaganju i organizovanje Vaših proslava preuzimamo na sebe.

sala za seminare1 1784

Sala za sastanke

Naša sala za sastanke broj 60 mjesta i pogodna je za održavanje prezentacija, seminara i predavanja svih vrsta.